Gyepszőnyeg telepítésére gyűjt az óvoda alapítványa

kép: KVT
A Napsugár Óvoda új épületei elkészültek, de mind a Fő utcai, mind a Bajcsy-Zsilinszky utcai tömbben gondot okoz a gyermekek kiengedése a szabadba.
Az “alsó óvodában” füvet vetettek az udvarba, ami jelenleg még nem alkalmas erősségű arra, hogy a gyermekek ott játszhassanak, a “fölső óvodában” pedig a jelenlegi esős időben tiszta sár az udvar, ahová nem mehetnek a kicsinyek. Rávai Mónika alpolgármester elmondta, hogy szülők és az Egészséges Gyermekekért Alapítvány részéről érkezett az a javaslat, hogy gyepszőnyeggel oldják meg a problémát. Törökné Szilágyi Lilla, az alapítvány kuratóriumi tagja beszámolt arról, hogy szeretnék minél komfortosabbá tenni az udvart, ezért gyűjtésbe kezdtek a gyepszőnyeg beszerzésére. Mindenhol kedvező fogadtatásra találtak és sokan álltak anyagilag is a kezdeményezés mellé. Adományokat továbbra is köszönettel elfogadnak a következő számlaszámon: 11732143-20057444.
Rávai Mónika hozzátette: az önkormányzat vállalta, hogy minden egyes adományforint mellé, ugyanannyit tesz majd az önkormányzat is.

Forrás: KVT

További friss hírek