Freddie a döntőben! És Csólyospáloson is… + videó

 

Bejutott az Eurovíziós dalfesztivál szombat esti döntőjébe Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd.

Stockholmban már kedd este lezajlott az első elődöntő, ahol a Magyarországot képviselő ifjú tehetség a Pioneer című dalával mutatkozott be. A fogadtatás rendkívül jól sikerült, így a szombati fináléban újra izgulhatunk, hogy vajon idén hazánk hol fog végezni az Eurovíziós listán. “Az énekesnek esélye lehet az eddigi legeredményesebb magyar indulókat, Friderikát, Kállay-Saunder Andrást, és Rúzsa Magdit is megelőznie” – írja a 24.hu A portál információi szerint az már biztos, hogy Freddie megkapta a Mr. Eurovision elismerést, ami nagyrészt az előadó testi adottságainak is köszönhető.

Emellett még az is biztosra vehető, hogy az énekessel élőben is találkozhatunk. Nem máshol, mint a csólyospálosi Nyári Birkapörköltföző Fesztiválon. A fesztivál július 29-31 között kerül megrendezésre, és az előzetesből kiderült, hogy Maksa Zoltán humorista mellett, Freddie is színpadra lép a szombati napon Csólyospáloson.

Addig is nézzük, hogyan remekelt eddig az énekes az Eurovízión!A videómegosztó portál kommentelői közül sokan gratulálnak a dalhoz, több országból már meg is adták rá a maximális 12 pontot. Sokak kedvence Freddie és szeretnék az első helyen látni Magyarországot szombaton. Hajrá Freddie!

További friss hírek