Fordulat: megingott Kapus Krisztián jelöltsége?

kapus1A Majsainfo információi szerint a Fidesz országos választmánya visszadobta a félegyházi polgármester őszi jelöltségét.

Újabb fordulat következhet azzal kapcsolatban, hogy vajon kit indít a Fidesz Kiskunfélegyházán polgármesterjelöltként az őszi önkormányzati választáson.

Tegnap a párt országos választmánya döntött az őszi önkormányzati választáson induló jelöltekről, valamint a listákról is. Ugyanakkor 30 településen még nem sikerült elfogadni a polgármesterjelölteket, valamint a listát – erről Kósa Lajos alelnök beszélt. A Fidesz.hu tájékoztatása szerint a nyitott kérdésekről augusztus 15-ig dönt majd
az országos választmány elnöksége.

Úgy tudjuk, a 30 település között szerepel Kiskunfélegyháza is, legalábbis ez az információ futótűzként terjedt el a megyében. Ezzel kapcsolatban megkérdeztük Kapus Krisztiánt, aki válaszként elküldte az országos választmány elnökségének 2014. június 24-én hozott határozatát, amely szerint a testület a 2014. évi önkormányzati választásokon, Kiskunfélegyháza város polgármesterjelöltjének Kapus Krisztiánt állítja.

Információink szerint ez a határozat most felül lett írva, a végleges döntés pedig kitolódott augusztus 15-ig.

majsainfo

MI

További friss hírek