Fókusz-interjú, nincs kegyelem a rosszfiúknak, itt a lottóláz

A MajsaInfo legújabb számából szemezgettünk. 

A túlpörgetett fogyasztás bő éveinek az árát most fizetjük meg. Nem csak az emberek, hanem a pénzintézetek is – nyilatkozta a MajsaInfónak a Fókusz Takarék ügyvezető igazgatója. Sebestyén István a majsai hetilapnak elmondta, az elmúlt években szűkültek az üzleti lehetőségeik, és a hitelezéssel kapcsolatos jogszabályi kötelezettségek is jelentős terhet róttak rájuk. Azonban fel voltak készülve a szűkebb évekre, így most bizakodva tekinthetnek a jövőbe.

A MajsaInfo arról is ír, hogy több ezer órával tartoznak Kiskunmajsának a közmunkára ítélt „rosszfiúk”. A napokban a kormányhivatal illetékese azzal fordult a városhoz, hogy legyen partner az elítéltek foglalkoztatásában, ugyanis az elmúlt években több mint 60 ügy halmozódott fel. Az érintettek készíthetik a munkásruhát.

Majsát is elérte a lottóláz – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Két és fél milliárd forintot fizet az ötös lottó főnyereménye a héten, és a szeptember óta halmozódó nyeremény egyre több embert csábít a helyi lottózóba. Pedig az üzletvezető szerint az igazi nyüzsgés majd 3 milliárd felett kezdődik. A lap munkatársa megnézte, hogy melyek voltak az eddigi legnagyobb nyeremények a városban.

Kömpöcön már másodfokú belvízvédelmi készültséget rendelt el Tisóczki László polgármester, miután tanyákat veszélyeztet és földutakat tesz járhatatlanná a belvíz. A MajsaInfo kedden megjelenő legfrissebb száma arról ír, hogy az utolsó pillanatban a vízügy elindít egy úszó nádvágót, amely a kitisztítja a Fehértó-Majsai főcsatornát.

A MajsaInfo kedd reggeltől megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek