Finom és egészséges: egyen Ágotánál!

 

Júniusban nyitott ki az egykori Noé Bárkája helyén Szalontai Ágota új étterme, az Ágotánál Enni 2. Kipróbáltuk a menüt, ami nem csak finom, de „mindenmentes” is.

„Lehet, hogy nem hiszed el, de bármit el tudunk készíteni laktóz- és gluténmentes alapanyagokból úgy, hogy nem veszed észre, hogy nem normál hozzávalókat használtunk. Gyere és próbáld ki!” – kaptam visszautasíthatatlan ajánlatot Szalontai Ágotától, az új étterem ügyvezetőjétől. Egy pénteki napon neveztem be a menüre: a két lehetőség közül a tejszínes vegyes zöldséglevest és a sertésszeletet (pirított gombával, sajttal, vegyes körettel) választottam. Ágotának igaza volt, az ízek teljesen rendben voltak, semmi szokatlan nem észleltem, a menü bárhol megállta volna a helyét.

„Sajnos nagyon sokan küzdenek ételallergiával, ételintolarenciával vagy fogyni szeretnének. Számukra nem olyan egyszerű az étkezés, mindig meg kell válogatniuk, hogy mit fogyaszthatnak. Nekik szeretnénk segíteni, de úgy, hogy bárki ehessen nálunk, anélkül, hogy az ízvilágban kompromisszumot kelljen kötnie” – fejtette ki az ügyvezető, megjegyezve, hogy az egész étteremben nincs se liszt, se cukor – pontosabban utóbbiból a kávéhoz persze adnak, ha kér valaki. Az étterem vidékre is szállít. A menü ára 990 forint, a kiszállítás plusz 200, a csomagolás pedig 100 forintba kerül.

Természetesen az Ágotánál Enni 2-ben az étlapról is választhatunk, az étterem 9-től 22 óráig várja a vendégeket. Kerthelyiségükben pedig különrendezvényeknek is tudnak helyet biztosítani 60 főig. (x)

Ágotánál Enni 2
Kiskunmajsa, Félegyházi út 14.
Rendelés: 06/30/348-5142

További infó itt.

További friss hírek