Filmbe illő lánykérés, Lurkó-rekod, a százados hazatért

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma!

Napok óta egy majsai fiatalember nem mindennapi lánykérése az egyik legnézettebb videó a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Bartha Gábor a Szegedi Tudományegyetem diplomaosztóján, több száz ember előtt kérte meg kedvese, Ujhidy Dóra kezét. A történetről a MajsaInfo kedden megjelenő számából tudhat meg részleteket.

A lap arról is ír, hogy rekordszámú, több mint 300 résztvevővel rendezte meg a Mayossa Hagyományőrző Egyesület a kilencedik Lurkó Tábort múlt héten. A rendezvényre még Kanadából is érkeztek gyerekek, hogy a néptánc alapjaival megsimerkedjenek. Neves látogatói is voltak a tábornak – derül ki a MajsaInfo legfrissebb számából.

A Majsai hetilap arról is ír, hogy hazaérkezett féléves boszniai kiküldetéséből Baranyai István. A majsai honvéd százados egy műszaki csoportot vezetett, és hídépítésekben segédkeztek a helyi erőknek. Ezzel több mint kétezer ember életkörülményeit javították.

A MajsaInfo legfrissebb számát technikai okok miatt a megszokottól eltérően kedden délutántól lehet megvásárolni az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek