FIGYELEM! HÉTFŐTŐL VÁLTOZIK A FORGALMI REND KISKUNMAJSA BELVÁROSÁBAN

 

Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete több forgalmi rend változtatást is jóváhagyott a múlt évben. Az új szabályok 2017. január 30-án lépnek hatályba.


A legjelentősebb változás a posta előtti parkolási rendet érinti, ahol ezentúl tilos lesz parkolni az úttest jobb oldalán, a Fő utca – Félegyházi út és a Bajcsy-Zs. utca közötti szakaszon. Az érintett szakaszon „Megállni tilos!” kerülnek az úttest jobb oldalára. (Parkolni az egyirányú utca bal oldalán lehet.)


Hétfőtől egyirányúsítják a Vásárköz utcát a Bajcsy-Zs. utcától a Fő utcáig. Tehát a jövőben a Fő utca, illetve a Bercsényi utca felől sem lehet behajtani a Vásárköz utca érintett szakaszára.
A Liszt F. utca és a Katona J. utca Félegyházi út felőli oldalán pedig 10 tonnás súlykorlátozó táblát helyeztek ki.


A városban folyamatosan cserélik a megkopott közlekedési táblákat – mintegy nyolcvan darab tábláról van szó –, de lesz ahol jobban kell figyelniük a közlekedőknek. A Petőfi utca és a Gépállomás utca (Vadkerti út) találkozásánál, az Agrikonnál például „STOP” táblát helyeztek el, ami azt jelenti, hogy a Petőfi utcából továbbhalódni szándékozóknak mindig kötelező megállni, és úgy meggyőződni a továbbhaladás biztonságáról.

Kiskunmajsa Város 

További friss hírek