Esélyük sem volt: újabb részletek a hármas tragédiáról

Egy harmincas éveiben járó hölgy és egy 40 év körüli házaspár vesztette életét a ma reggeli Kiskunmajsa közelében történt karambolban.

Mint azt megírtuk, ma reggel két személyautó ütközött a Kiskunmajsa és Tajó közötti útszakaszon. Egy szürke VW Golf haladt Kiskunhalas felől Majsa irányába, amikor az egyik kanyarban áttért a szemközti sávban és ott összeütközött egy szemből érkező VW Polóval.

Információink szerint a Golfot egy 30-40 év közötti majsai hölgy vezette. Az ütközés előtt több autót is nagy sebességgel megelőzött, és a helyszínről származó információk szerint alig-alig tudta egyenesben tartani az autót. Az ütközés erejétől a bal oldali kerék gyakorlatilag a vezető ülésig benyomódott, a sofőrnek esélye sem volt a túlélésre. Vele utazott két fiatalember, egyikük az anyósülésen, mindketten túlélték a karambolt, egyiküket mentőautó, a másikat mentőhelikopter szállította kórházba súlyos sérülésekkel.

A VW Polót vezető 40 év feletti férfi az eddigi információk alapján vétlennek tekinthető. Ő és a mellette utazó, néhány évvel fiatalabb felesége is életét vesztette – a képek alapján aligha volt esélyük a túlélésre. Nekik nem volt gyermekük, a Golf sofőrje egy gyermeket hagyott maga után.

Fotók: Donka Ferenc, Dabis Tibor

További friss hírek