Erzsébet program! Segítség a szállásfoglalásban.

 

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunmajsai Járási Hivatala az Erzsébet programmal kapcsolatosan az alábbi közleményben szeretné tájékoztatni az érintett lakosságot. 

A 2016-os évben a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány három fő célcsoport számára hirdette meg a pályázatait, így az idős emberek, a nagycsaládosok és a fogyatékossággal élők körében, melyről tájékoztattuk is a járás lakosait. A kiírásokra február 29-ig lehetett jelentkezni az Erzsébet program elektronikus felületén keresztül, mely pályázatok elektronikus benyújtásában segítséget nyújtottak a Kormányablak munkatársai.

Jelenleg zajlik a pályázatok feldolgozása, azonban az már most megállapítható, hogy rendkívül nagy érdeklődés övezte, hisz közel egy hónap alatt több, mint 150 ezer főnyi jelentkezés érkezett, ami 30 ezer fővel haladja meg az előző évit.

A sikeresen pályázóknak miután kiértesítésre kerülnek, ki kell választaniuk a szálláshelyet és le kell foglalniuk a megfelelő időpontot a www.erzsebetprogram.hu felületen, melyben szintén segítséget nyújtanak Kormányablakunk munkatársai.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:

Dr. Kiss Melinda

hivatalvezető

További friss hírek