Erős kezdés: 50 góllal debütáltak a Tigrisek + FOTÓK

 

Megalázónak mondható vereséget mértek a Tigrisek a Bácsalmás csapatára szombat este. A Vadmacskák viszont kikaptak a Bácsbokodtól.

Szombat délután-este játszotta első mérkőzését a Kiskunmajsai KC női és férfi csapata. A nyáron látrehozott új egyesület keretein belül természetesen továbbra is a Tigrisek és a Vadmacskák – némileg módosult – gárdái lépnek pályára az idény során.

A bemutatkozás a lányok részéről nem hozott sikert: 6-13-as félidőt követően 16-32-re kikaptak a Bácsbokod csapatától. Mentségükre legyen mondva, az ellenfél az NB II-es szerepléstől lépett vissza, és ennek megfelelően a megyei bajnoskág átlgánál jóval erősebb csapattal utazott Majsára.

Ami az egyik odlalon hátrány volt, a másik oldalon előnynek bizonyult, hiszen az NB II helyett a megyei bajnokságban szereplő megújult Tigrisek egy jóval egyengébb képességű gárdát láttak vendégül az Arénában.

Már a bemelegítés során látszott, hogy nem lesz nagy probléma, és valóban így is történt: 22-8-as félidő után 50-16-ra nyert Molnár Zsolt csapata. Egy meccsből még kár lenne messzemenő következtetéseket levonni, legyen elég annyi: aki szereti a gólgazdag mérkőzéseket, annak érdemes lesz kilátogatnia a Kiskunmajsai KC meccseire.

MI

További friss hírek