Épületgépészet mesterfokon

 

A Bozóki Tamás vezette T-Komplex Kft. második helyet ért el egy épületgépészeti kivitelezőknek meghirdetett megmérettetésen.

A „Minőségi Épületgépészeti Rendszerek” címet viselő versenyt az Immergas Hungária Kft. írta ki az épületgépész szakma gyakorlóinak. Nevezni lehetett bármilyen 2016-ban elkészült és átadott már működő, beüzemelt rendszerrel. A zsűri pontozta a kivitelezés szépségét, átláthatóságát; a megújuló energia felhasználását; az elkészült munka felhasználó-barátságát, energiatakarékosságát és szabályozhatóságát.

A kiskunmajsai székhelyű T Komplex Kft., amelyet Bozóki Tamás vállalkozó, a TL Csőtechnika tulajdonosa irányít, egy kiválóra sikerült munkáját nevezte be erre a versenyre, amelyen több tucat konkurens vállalkozó között mérette meg magát. Tamás országos II. helyezést ért el – ami nem csak a vállalkozó, hanem a szóban forgó rendszer tulajdonosa számára is jó visszaigazolás. Az elkészült fűtésrendszer tartalmazott egy Gree levegő-vizes hőszivattyút, egy Immergas kondenzációs gázkazánt, egy Celsius vegyestüzelésű kazánt.

Ezeket az összehangoltan működő készülékeket egy egyedileg programozott automata házfelügyeleti egység vezérli a külső és a belső hőmérsékletek figyelembevételével. A készülékek ellátnak egy négykörös Wavin felület hűtő-fűtő rendszert, egy kéthőcserélős használati melegvíztárolót, egy hűtési és egy fűtési puffertárolót, valamint egy medencefűtést. A gépészet tartalmaz továbbá egy Helios tipusú  hővisszanyerős szellőztetőberendezést is, automata szabályzással.

A vállalkozó 18 éves kitartó munka után méltó elismerést kapott a szakmától. Már most az év elején több hónapra való épületgépészeti és klímaszerelési megrendelése vár kivitelezésre.

További friss hírek