Elismerések a Kiskunmajsai Járás polgárőreinek

kép: KVT
A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület fennállásának 25 éves évfordulója tiszteletére ünnepi közgyűlést tartott a félegyházi városháza dísztermében.
Az összejövetelen részt vett Csorba Sándor, az OPSZ Határvédelmi Polgárőr Tagozat elnöke, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese, Csányi József Kiskunfélegyháza város polgármestere és Timafalvi László rendőr ezredes, kapitányságvezető.
Marcényi Csaba egyesületi elnök beszámolt az eltelt 25 év polgárőr munkájáról, kiemelve az idei évben elvégzett feladatait és megköszönte a polgárőrök munkáját.
Csányi József polgármester a város lakossága nevében mondott köszönetet a polgárőrök önfeláldozó munkájáért és hangsúlyozta, hogy a város további támogatásáról biztosította az egyesületeket. Timafalvi László kiemelte a város jó közbiztonságát, és ő is megköszönte a polgárőrök munkáját, biztosítva őket a további együttműködésről.
Csorba Sándor megyei elnökhelyettes gratulált az eltelt 25 év munkájához, megköszönte a polgárőrök közjó érdekében végzett áldozatos szolgálatát és átadta az elismeréseket.
Heten kaptak 25 éves emlékérmet, valamint a 20, 15, 10 és 5 éves emléklapokat.
Ezt követően a Kiskunfélegyházi és a Kiskunmajsai járás polgárőreinek a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke által adományozott „Kiváló polgárőr jelvény” átadására került sor – számolt be közösségi oldalán a megyei polgárőr szövetség.
A majsai járás kitüntetett polgárőrei: Nagymihályné Gombos Mónika és Zelei Csaba (Kömpöc), Sisákné Zámbó Ágnes és ifj. Gulyás András (Csólyospálos), Káló József és Czirkó Szabolcs (Szank), Borbás Róbert és Gregus Imre (Jászszentlászló), Bodor Lajos és V. Tóth János
Forrás: KVT 
További friss hírek