Éleződik a verseny, Abonyi kiszáll, a kézisek erősítenek

cimold0916Hétfő délután jelent meg a MajsaInfo legfrissebb száma. Itt van néhány a legérdekesebb témáink közül. 

Minden eddiginél több polgármesterjelölt indul Kiskunmajsán a városvezetői posztért, és képviselőjelöltekből is szép számmal lesz választék. A MajsaInfo hétfőn délután megjelenő friss számában összegyűjtötte, hogy kik lehetnek a legnagyobb esélyesek, és melyik választókörzetekben várhatók a legkomolyabb összecsapások a jelöltek között.

A Fidesz-KDNP egykori reménysége, Abonyi Henrik kiszáll a politikából. A MajsaInfónak elárulta, azért is döntött így, mert nem akart kreativitás nélküli végrehajtó ember lenni. Az oktatási szakember azzal kapcsolatban is kendőzetlenül nyilatkozott, hogy sokak szerint korrupció miatt kellett távoznia a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola főigazgatói posztjáról.

A negyedik helyet célozták meg a majsai férfi kézisek a hétvégén induló NBII-es bajnokságban. Lakatos Zoltán szakosztályvezető arról is beszélt a lapnak, hogy a TAO-támogatásoknak köszönhetően 6 millió forint plusz érkezik a helyi kézilabdasportba, amelynek nyomán jelentősen megerősödik az utánpótlásbázisuk.

Legfrissebb számában a MajsaInfo riportot közöl egy vándorló juhászról is. Kiss József több mint 30 éve rója a Kárpát-medencét birkáival és kecskéivel. Hogy mi késztette arra, hogy családját hátrahagyva ezt a nomád életformát válassza, kiderül a MajsaInfo legújabb számából.A lap megvásárolható a szokott elárusítóhelyeken.


MajsaInfo
További friss hírek