ÉK-SZAKADÁS? Lesz-e Faludi Tamásból alpolgármester?

 

Ajánlatunk a MajsaInfo kedden megjelenő aktuális számából. 

A MajsaInfo legfrissebb számában olvashat arról, hogy története legnagyobb kihívásával néz szembe az Élhető Kiskunmajsa. A belső konfliktusok alapvetően két ügy körül összpontosulnak: felmerült Szekeres Béla lemondatása, mint ahogy az is, hogy Ábrahám-Fúrús András képtelen egybetartani a többséget. Részletek a lapban!

Ezen kívül közöljük Szekeres Béla alpolgármester cikkét, amelyet a családjával kapcsolatos híresztelésekre, illetve támadásokra reagálva írt.

Írunk arról is, hogy egy majsai hölgyet ért tetten a rendőrség drogterjesztés közben. Az illetőnek ez már a második ilyen esete, mégis szabadlábon védekezhet.

Szintén érdekes hatósági döntés volt, hogy elengedték azt a román kamionost, aki elgázolt egy 50 éves majsai férfit Harkakötöny közelében. Az ügy hátteréről szintén lapunkból tájékozódhat.

Ezen kívül írunk arról is, hogy pénteken már pályára lép az őszi szezon Megye II-es meglepetéscsapata, a Kiskunmajsa FC. A felkészülés és a tavaszi tervek mellett a keretben történt változásokról is olvashat.

További friss hírek