Egymilliárd Majsának, Zsu színésznő lesz, Sanyi bácsi titkai

Megjelent a MajsaInfo, nézzen bele!

Több mint egymilliárd forint jut Majsának az uniós település-fejlesztési pénzekből – írja a MajsaInfo. A lap legfrissebb számából kiderül, hogy melyek lesznek azok a topberuházások, amelyeket ebből a pénzből majd várhatóan megvalósítanak. Ezen kívül arról is ír a lap, hogy a járási települések mennyi pénzre számíthatnak, és milyen fejlesztési terveik vannak.

A majsai hetilap arról is ír, hogy Majsa visszaveszi a helyi KLIK-intézmények működtetését. Ezzel több tízmilliós nagyságrendű összeget spórolnak meg évente. A szakmai irányítás azonban marad az államnál. A részleteket elolvashatja a kedden megjelenő hetilapban.

Színésznőnek áll VV ZSU – derült ki a MajsaInfóból. A majsai származású Balog Zsuzsa rendszeresen tesz arról, hogy személye ne merüljön feledésbe. Legutóbb egy szépségversenyen kapott különdíjat – ennek nyomán állhat majd fel a világot jelentő deszkákra.

A majsai hetilap Gál Sándorról, a legendás butikosról is közöl egy riportot. A 83 éves kereskedő mindennap reggel 8-tól délután 5-ig dolgozik. Pesten alkuszik a nagykereskedőkkel, Majsán küzd a kínaiakkal, és mindezt hihetetlen energiával. A MajsaInfóval az elmúlt csaknem hét évtized szakmai tapasztalatait is megosztotta.

A MajsaInfo kedd reggeltől megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek