E-hulladék gyűjtési akció Csólyospáloson

 

Csólyospálos Község Önkormányzata a településen keletkezett felesleges elektronikai készülékek, eszközök összegyűjtése céljából ismét akciót szervez.

Április 9-én (szombaton) reggel 8 óra és délután 13 óra között nyílik lehetőség arra, hogy a lakosság illetve a településen működő intézmények, cégek éljenek a felkínált lehetőséggel. Az említett napon Csólyospáloson a CBA bolttal szemben lévő piactéren gyűjtjük a használhatatlan, de épségben lévő elektromos eszközöket. (Pl.: világítótestek, világítástechnikai berendezések, szórakoztató-elektronikai berendezések, információs és távközlési berendezések, háztartási gépek, barkácsgépek, stb.)

Leadható és elszállításra kerül minden olyan készülék, amely villamos árammal, elemmel, akkumulátorral működik. (számítógép, hűtőgép, mosógép, porszívó, vasaló, kávéfőző, hajszárító, rádió, televízió, stb.)

A szétszedett, hiányos berendezéseket átvenni nem tudjuk.

Ezúttal átvételre kerülnek a használhatatlan akkumulátorok is.

Kérjük, csatlakozzanak akciónkhoz, amelynek célja továbbra is a még feldolgozható elektronikai hulladékok visszagyűjtése, környezetünk tehermentesítése.

Védjük közösen környezetünket!

csolyospalos.hu

További friss hírek