Durván drogoznak, bunyó a meccsen, retro majális

 

Itt a MajsaInfo legfrissebb száma, nézzen bele!

Elárasztotta a drog a majsai romákat – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A hetilap szerint előfordul, hogy hatvan éves nagymama is árulja a különféle kábítószereket, amelyeket már az ötéves gyerekek is ismernek. A helyzet túlzás nélkül riasztó: a megkérdezett szakértők és érintett családok szerint az sem lenne meglepő, ha a helyi romák többsége fogyasztó lenne.

Hatalmas siker volt a majsai Kiserdőben megrendezett RETRO MAJÁLIS. A majsai hetilapban Ábrahám-Fúrús András polgármester egy külön cikkben köszöni meg a szervezők és a résztvevők munkáját és lelkesedését.

A tervek szerint az idei Majsa Napok alkalmával írják majd alá a testvérvárosi megállapodást Kiskunmajsa és a litvániai Ukmerge között. Ez a város lesz Majsa hatodik testvértelepülése. A MajsaInfo ennek kapcsán szólaltatta meg Kozma Huba egykori MDF-es honatyát, aki arra emlékezik vissza arra, hogyan alakult ki a „litván kapcsolat” a rendszerváltás idején.

Varga Evelin Szankon nőtt fel zenész családban. Annak ellenére, hogy a kürtöt sokan férfias hangszernek tartják, ezt a hangszert választotta. Nem is hiába, hiszen a most 24 éves lány a nürnbergi operában zenél, akárcsak a „nagyok”. Az ifjú művészről készült portrét a MajsaInfo kedden megjelenő számában olvashatják.

Bunyó a kézimeccsen – nem kizárólag a hagyományos szabályok szerint vívták meg a hétvégi Kiskunmajsa-Kiskunfélegyháza NB II-es kézilabda mérkőzést. A parázs hangulatú meccsen ennek következtében a piroslapok is előkerültek. A történtekről szintén a majsai hetilap legfrissebb számában olvashat.

A MajsaInfo kedden reggel megjelenő száma kapható az ismert árusító helyeken.

MajsaInfo

További friss hírek