Durva: cserbenhagyta a halálra gázolt nőt az autós

 

Szörnyethalt egy gyalogos nő, akit elgázolt egy személyautó kedden éjjel. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 31-én 22 óra 55 perc körüli időben az 5405-ös számú út 11-es kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű elütött egy 48 éves gyalogos nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja közleményében a police.hu.

A helyszínen megtudtuk, hárman közlekedtek gyalogosan a forgalommal azonos irányban szabálytalanul, láthatósági mellény nélkül Tázlár külterületén, amikor egy Ford személyautó egyiküket elgázolta, majd megállás nélkül továbbhajtott Kiskunmajsa irányába. Nem sokáig menekülhetett a cserbenhagyó, mert Majsa előtt pár kilométerre el is fogták a rendőrök. Az autót vezető férfinál felmerült az ittasság gyanúja, így őt előállították a vérvételre.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást rendelt el – szabadlábon hagyásuk mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt M. Zoltán 39 éves és S. Miklós 33 éves szegedi lakosok ellen.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrs járőrei 13 kilométerre a balesettől állították meg a gépkocsit. A két férfit előállították a rendőrkapitányságra.

Halasinfo

További friss hírek