Drágul a menza, István hidat épít, a Tigrisek a mennyben

school-food-colorItt van a kedden reggel megjelenő MajsaInfo előzetese. Ne hagyja ki!

Jelentősen emelkedhetnek a menzaárak jövőre Kiskunmajsán – írja a kedden reggel megjelenő MajsaInfó. Egy januárban életbe lépő minisztériumi rendelet ugyanis előírja, hogy a szolgáltatóknak az eddiginél jóval tartalmasabb és egészségesebb ételeket kell a gyerekek elé tenniük – ez azonban növeli az árakat. A hetilap utánajárt, hogy mekkora áremelkedésre lehet majd számítani.

Majsai honvéd százados öregbíti Magyarország hírnevét Boszniában – írja a MajsaInfó Baranyai Istvánról, aki az ENSZ által finanszírozott hídépítéseket irányítja majd a balkáni országban. A róla készült riportból kiderül: a kétgyermekes családapa már nem először vállal külföldi missziót – az ezek során szerzett tapasztalatairól és a külszolgálat veszélyeiről is beszélt a hetilapnak.
cl
Elképesztő bravúrral, ötgólos félidei hátrányból fordítva verte a kiskunmajsai férfi kézilabdacsapat a bajnokesélyes Mezőtúrt. Az NB II-ben szereplő Tigrisek nem mindennapi teljesítményéről szóló tudósítást megtalálják a MajsaInfó legfrissebb számában.

A MajsaInfó kedd reggeltől kapható a szokott árusító helyeken.

MI

majsainfo
További friss hírek