Díjeső az első majsai kézilabdás bálon

Háromszázan váltottak jegyet az első kiskunmajsai kézilabdás bálra, ami bizonyítja, hogy milyen sokan kötődnek a sportághoz Kiskunmajsán.

A kézilabdázásnak hat évtizedes múltja van Bács-Kiskun megyében és Majsán az elsők között kezdtek megismerkedni a sportág szabályaival. Az új egyesület, a Kiskunmajsai KC története ugyan csak öt évvel ezelőtt kezdődött, de a majsai kézilabdázás múltjáról sem feledkeztek meg a rendezvény szervezői. Az est megnyitóján Lakatos Zoltán klubelnök – a KKC játékosa -, idézte a majsai kézilabdázás kiemelkedő eredményeit, és  emlékezett a feledhetetlen edzőkre, játékosokra. A résztvevőket köszöntötte Járdi Ádám, a megyei kézilabda szövetség elnöke is, aki majsai járás hat évtizedét idéző tablót hozott ajándékba.
A Kiskunmajsai KC által létrehozott díjak átadása során is először azok kaptak elismerést – Méhes Gábor, a népszerű sportriporter műsorvezetése mellet -, akik rengeteget tettek a majsai kézilabdázásért játékosként, majd edzőként is. A díjazottak: Agócs Adrien és Medgyes József lettek.
Két egykori majsai kiválóság Városi György és Gazsó László nevét viseli az a díj, amit az előző szezon legjobb kiskunmajsai játékosai vehetnek át. Első alkalommal az elmúlt évek teljesítményét is figyelembe vették így az utánpótlásból Kertész-Farkas Inez és Péter-Szabó Márk, a felnőtteknél pedig a két csapatkapitány: Kocsis Mónika és Benkő Péter kapták az elismerést.

 

Nézze meg a KVT Média videóját:

Fotók: Sebestyén István

További friss hírek