Czikkely Panni, a majsai kötődésű formatervező művész egy újabb siker kapujában

Czikkely Panni, aki nyolc éve végzett a halasi Bibó-gimnáziumban, kreatív ötleteivel hamar bizonyította tehetségét szakmájában.
A kiskunmajsai kötődésű formatervező készítette a megyei kultúrdíjjal is kitüntetett, halasi Lyra együttes Legyen álmod kerek erdő című cd-lemezének borítóját, de a latin zenét játszó Rumba Gitana énekeseként is bizonyítja sokoldalúságát.
Panni, aki ipari termék- és formatervező mérnök, és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tavaly szerzett formatervező művész diplomát, a napokban erről számolt be közösségi oldalán:
A diplomamunkámat jelölték a 2021-es Green Concept Awardra! Hatalmas megtiszteltetés ez, hiszen nem volt egyszerű a karanténban diplomázni és fizikai kiállításunk sem lehetett, ezért külön szuper dolog, hogy ilyen messzire eljuthatott a híre!”
Czikkely Panni egy egyszerű és praktikus bútorral jutott a nemzetközi verseny mezőnyébe. Mint fogalmazott: „alapkoncepcióm, hogy a bútorcsaládom növényekkel szimbiózisban élve teremtsen meg egy olyan otthoni munkakörnyezetet, mely hozzásegít a hatékonyabb munkavégzéshez.”
A fiatal művész pályaművére 2021. január végéig szavazni is lehet az alábbi linken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: bacskiskun.hu
További friss hírek