Czikkely Panna megint alkotott: lehet szavazni!

 

A majsai grafikusnövendék korábban már nyert egy versenyt a MajsaInfo olvasóinak közreműködésével. Szavazzunk rá most is!

“Hahó Mindenki! Igen, megint kitaláltam valami idegesítőt és ismét indulok egy versenyen. A Jono Yogo imádott fagyizóm iPad-et dob ahhoz, akinek a legtöbb like-ja van a kreatívan összepakolt finomságán, rám pedig mindig csak számomra haszontalan dolgok esnek, mint üres doboz, féltégla vagy a választás, hogy vigyem le a szemetet. Szóval aki kicsit is szeret és/vagy a munkáimat, segítsen nekem egy szavazattal!” – írta Facebook oldalán a kiskunmajsai Czikkely Panna, aki korábban a Starbucks versenyét nyerte meg – többek között a MajsaInfo olvasóinak hathatós segítségével.

panna

 

 

Panna magyarázatot is fűzött alkotásához: “Azért lett édes otthonos, mert már 3 hete nem voltam odahaza és már nagyon honvágyam van, a fagyiról pedig Anyukám jut eszembe, aki cukrászdában dolgozik és mindig finom édes illata van a hajának, mikor hazaér hozzám. A három házikó pedig tulajdonképpen Anyukám én és Apa, aki sajnos már nem lehet velünk…(a két kis büdös zokni pedig a testvéreim:P ♥)) Köszönjük szépen én és a házikóim! ♥”

Szavazni ITT LEHET.  

grape_256

MajsaInfo

További friss hírek