Csólyospáloson koncertezik az Apostol szombaton!

40 évemezodi1 Magyarországon és külföldön a szívük mindenhol kiadó és a boldogságtól is nehezen vesznek búcsút. Az Apostol együttes története 1970 nyarán kezdődött, és sikerük azóta is töretlen.

1973 végén csatlakozott a csapathoz Meződi József, aki később nagyban meghatározta a zenekar stílusát. Azóta többször átalakult az együttes, zenészek jöttek-mentek, de Meződi József (képünkön) állandó tag maradt.

A mai napig hihetetlen rajongás veszi körül az együttest, de ez a szeretet nem csak itthon, hanem a határon túl is megnyilvánul.

Unokák, anyukák és nagymamák együtt tapsolnak és énekelnek, amikor felcsendülnek az Apostol örökzöldjei: a Nehéz a boldogságtól búcsút venni, a Búcsúzik a nyár, az Okosabb kéne élni, az Eladó-kiadó most a szívem vagy éppen a Nem tudok élni nélküled című slágerek. Az együttes ezeket a dalokat már több ezerszer elénekelte az évtizedek alatt, de nem unják. Addig nem, amíg a közönség szereti őket és érzik, hogy szükség van rájuk.

A sokat tapasztalt, népszerű csapat augusztus  23-án, szombaton este Csólyospáloson a Közösségi Ház udvarán 20 órakor kezdődő élő koncert keretében mutatkozik be a közönségnek. A  szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Belépők elővételben (1000 Ft) az élelmiszerboltokban vagy az előadás napján a helyszínen (1500 Ft) válthatók. A műsor során színpadra lép még Szűcs Judith is, akinek a neve mellől a mai napig elmaradhatatlan a „diszkókirálynő” jelző.


MajsaInfo

További friss hírek