Csólyosi vállalkozó „Az év agrárembere” jelöltjei között

Szögi Istvánra az agrárgépészet kategóriában lehet szavazni. Szilveszterkor zárul az első forduló. 

Az év agrárembere választást második alakalommal hirdették meg hazánkban.
Szavazni az azevagrarembere.hu internetes címen lehet. Az első forduló december 31-éig tart, kategóriánként hárman jutnak a második körbe, ami pedig január 31-én zárul majd. István tavaly is a jelöltek között volt, a szavazatok alapján bejutott a második fordulóba, de a végső győzelmet nem sikerült megszereznie.

A Jelölés indokolása
Szögi István az idén ünnepelte 40. évfordulóját annak, hogy saját lábára állt, egyéni vállalkozóvá lett. A “CSÓLYOS-UNIVERZÁL” fantázianevű ekecsaládot 1992-ben kezdte el kifejleszteni, melynél mindig szem előtt tartotta a megrendelők, és a traktoros szakemberek észrevételeit és egyéni kívánságait. Kiváló minőségű ekéinek köszönhetően a település mára országos hírnévre tett szert. A lépésről lépésre fejlődő üzemében 8 helyi szakembernek ad munkát, ezáltal ennyi családnak biztosított a megélhetése. Szögi István minden, a közösség számára fontos, nemes célt anyagi javakkal támogat. Csólyospálos polgármesterének szavaival élve: “Szögi István Csólyospálos község helyi értéke”

Szakmai bemutatkozás
A becsületes munka, az ekegyártásban eltöltött több mint két évtized, és a termék állandó fejlesztése, a kiállításokon való részvétel országosan ismertté és elismertté tette az ekecsaládot. Termékükkel 2009-ben a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok Különdíját érdemelték ki.

csolyospalos.hu

 

További friss hírek