Csólyosi hippik, Kitl kálváriája, Csóti Péter sorsfordulója

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma. Ajánló.

Holland hippik költöztek a csólyospálosi tanyavilágba – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A fiatal pár nem azért jött ide, hogy elköltse a jóléti államban megkeresett euróit. Pont ellenkezőleg: kiábrándultak a pénzhajhász életmódból, és egy a csólyosi tanyavilágban kezdtek új életet. A majsai hetilap részletes riportot közöl arról, hogyan valósították meg álmaikat önfenntartó gazdaságukban.

A MajsaInfo arról is ír, hogy lezárult Kitl Miklós hetek óta tartó kálváriája: a Kecskemétről távozó 18 éves kiskunmajsai középpályás a Diósgyőrnél folytatja pályafutását. Pénteken írt alá a borsodiakhoz, akik örömmel fogadták.

Nyugdíjba vonul Csóti Péter, a majsai Arany-iskola igazgatója, aki a MajsaInfónak többek között arról a sorsfordító véletlenről is beszélt, amelynek nyomán a tanári pályát választotta. Csóti Péter emlékeiről és jövőbeni terveiről a hetilap legfrissebb számában olvashat.

Az elmúlt napokban sem szűkölködött programokban a járás. Csólyospálos 70. születésnapját ünnepelte egy nagyszabású rendezvénnyel, Jászszentlászlón pedig falunapokat és paradicsomfesztivált rendeztek. Az erről szóló tudósításokat is megtalálja a MajsaInfo kedden reggel megjelent számában.

A majsai hetilap megvásárolhat a megszokott árusítóhelyeken.

MajsaInfo

 

További friss hírek