Cipősdoboz ajándékok – A Sorsok Házában, Kiskunmajsán is leadhatja adományait

 

A nehézsorsú gyerekeknek szánt ajándékokat országszerte mintegy 200 gyűjtőponton – közöttük Kiskunmajsán is – várja december 18-ig, a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akció nevű adománygyűjtő programja.

Aki ajándékozni szeretne rászoruló gyermekek részére a Cipősdoboz akcióban, az ajándékcsomagokat a begyűjtési helyre, Kiskunmajsán a Sorsok Háza Szociális Intézményben (Kiskunmajsa, Árpád u. 42.) adhatja le. Az ajándékcsomagokat eljuttathatják minden nap 7:00-19:30 között.o


Ha szeretné rászoruló gyerekek karácsonyát szebbé tenni, a következőket kell tenni:
1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt.
2. Döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja az ajándékát.
3. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal. (játék, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv)
4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírba (ha lehet külön a tetejét és az alját) majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel.
5. A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát. (pl: “fiú 12” vagy “lány 8”)
Erre a célra használhatja a szórólap előoldalán található címkét: vágja le, töltse ki és ragassza a doboz oldalára.
6. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 18-ig jutassa el a cipősdoboz begyűjtő helyek valamelyikére.

A hagyományos csomagokon túl, a 1355-ös adományvonal hívásával 300 forinttal is lehet támogatni a programot, illetve a Bookline internetes könyváruház felületén adományjegy vagy egy cipősdobozba kerülő könyv online vásárlásával is lehet adakozni.

Kiskunmajsa Város

További friss hírek