Buszsofőröket ütött a majsai férfi

okolŐrizetbe vették a kiskunhalasi rendőrök azt a 29 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetőjét, majd a sértett segítségére siető sofőrt is megütötte.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 8-án 9 óra 50 perckor, a kiskunhalasi autóbusz-állomáson, az egyik autóbuszra felszállt egy ismeretlen személyazonosságú férfi, majd közölte a sofőrrel, hogy nincs pénze jegyre, de ennek ellenére szállítsa őt Kiskunmajsára.

A buszsofőr megtagadta az utas kérését, ezért az ismeretlen elkövető kiabált, megrongálta az autóbuszt és bántalmazta a sofőrt, a segítségére siető kollégáját szintén arcon ütötte. A sértettek az elsődleges orvosi szakvélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

A közelben tartózkodó rendőrök elfogták a futva menekülő K. Endre kiskunmajsai lakost. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 29 éves férfi ellen. A nyomozók kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

Police.hu

majsainfo

További friss hírek