Buda Folk Band, Soulwave, Takáts Tamás Blues Band, Csak1Szelfi

 

Idén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Kiskunmajsán a Zene-Bor-Garabó fesztivál a Konecsni György Kulturális Központ szervezésében. 

Az egész napos program során találkozhatunk igazán remek kézműves termékekkel és jó borokkal. A gyermekeket pedig játszóházzal és a régi hagyományokat felelevenítő foglalkozásokkal várják a szervezők.

Mindemellett 18 órától folyamatosan élő koncerteket hallhatnak a kilátogató vendégek. Mutatjuk kikkel találkozhatunk:

Buda Folk Band

A Buda Folk Band tagjai gyerekkoruktól kezdve foglalkoznak a magyar és más kelet-európai népek zenei hagyományával. Számukra természetes az autentikus népzene jelenléte a városi kultúrában. A népzene mellé más zenei műfajokból is szívesen merítenek gondolatokat, így hozván létre egy sajátos, ugyanakkor rendkívül színes zenei vegyületet.

www.budafolkband.hu

Soulwave

A Soulwave-et 2007-ben alapította Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait lélekemelő monumentalitás jellemzi; nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva.
A zenekar eddigi legnagyobb slágere a Kalandor, amely egyszerre vezette a Class FM és a Petőfi Rádió lejátszási listáját, továbbá bejutott a Dal 2017, Eurovíziós dalválasztó műsorába is, így méltán kijelenthetjük, hogy a Soulwave idén berobbant a zenei életbe. 2017 júniusában elnyerte az Év felfedezettje címet a Petőfi Zenei Díjátadón. 

Soulwave facebook oldal

Takáts Tamás Blues Band

Takáts Tamás magyar rock- és bluesénekes és gitáros, aki többek közt a Karthago, a Senator és az East zenekarok tagja. 1990-ben Gál Gábor gitárossal megalakította a Takáts Tamás Dirty Blues Bandet, mely csapattal azóta is rendszeresen koncertezik.

www.takatstamasbluesband.hu

Csak1Szelfi

Az alternatív-folk-rock műfajban játszó kiskunmajsai banda tagjait nem igazán kell bemutatni, számos alkalommal szórakoztatták már a helyi közönséget. Sörös Joci, Kovács Robi, Abonyi Pisti és Gránitz Zoli négyese most is egy remek koncerttel készül.

Csak1Szelfi facebook 

www.konecsni.hu ; facebook

 

További friss hírek