Búcsúzik a KFC, ijesztő káromkodások, majsai tudósítás csődországból

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma!

Búcsúzik a megyei élvonaltól a Kiskunmajsa FC – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Hiába aratott hosszú idő óta először győzelmet a csapat hazai pályán a hétvégén, a klubvezetés döntött: jövőre a megyei másodosztályban folytatják a szereplést. A lapban egyébként tudósítást olvashatnak arról is, hogy bajnok lett a megyei harmadosztályban szereplő Szank focicsapata.

„Saját cégét bízta meg közel 10 milliós munkával a polgármester, aki ijesztő káromkodásba fogott, amikor szembesítettük ezzel” – ezzel a címmel jelent meg egy cikk egy országos hírportálon arról, hogy a kiskunmajsai polgármester, Ábrahám-Fúrús András megszavaztatta, hogy az általa vezetett önkormányzat szerződést kössön a helyi sportpálya üzemeltetésére. A MajsaInfóban megtalálható a cikk összefoglalója, valamint a polgármester válasza is.

Több mint 700 százalékos hiperinfláció, áruhiány, emberrablások és gyilkosságok – ez jellemzi a mai Venezuelát, ahonnan egy Majsáról elszármazott fiatalember tudósította a majsai hetilapot. Szikora Zsolt elmondta, este 7 után már nem mennek az utcára, mert félnek. Jönnének Magyarországra, de ez nem is olyan egyszerű.

A MajsaInfo ezen kívül arról is beszámol, hogy két új óvoda is épülhet a városban 368 millióból. Az ezzel kapcsolatos pályázatot múlt héten adták be. A cikkből az is kiderül, hogy a helyi bölcsődére miért jut alig kétmillió forint az uniós forrásokból.

A MajsaInfo legfrissebb száma megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek