Botrányos roma temetések, Szikora elnök lehet, Miller Öcsiék mesélnek

Nézzen bele a MajsaInfo legfrissebb számába!

Részeg gyászolók, beszólások, lökdösődések – rendszeresen ilyen és hasonló jelenségek kísérik Kiskunmajsán a roma temetéseket, írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A helyzet konszolidálásáról a napokban egyeztettek a városházán.

A majsai hetilap arról is beszámol, hogy Szikora Gyula várhatóan megpályázza a Kiskunmajsai Üdülőtulajdonosok Egyesületének elnöki posztját. A Jonathermál Zrt. elnök-vezérigazgatója erősíteni szeretné, hogy Majsa nagyobb hangsúlyt fektessen az idegenforgalomra.

A lapban arról is olvashatnak, hogy Majsán eldőlt: a jelenlegi helyén marad a buszmegálló és a pavilonsor. A MajsaInfo több részletet is közöl a formálódó „Zöld város” koncepcióból.

Előkészítés alatt áll a önkormányzati társasházépítés Kiskunmajsán. A Családok Otthonteremtési Kedvezményével kombinált Fészekrakó Programról a múlt héten tartott lakossági tájékoztató alapján számol be a majsai hetilap.

A MajsaInfóban ezen felül portrét olvashatnak Miller Gusztávról és Ferencz Lászlóról, akik Székelyföldről vándoroltak ki Németországba még Ceausescu idején. Majsához nem csak a nyaralójuk és számos barátjuk köti őket, hanem a kézilabda is: több tehetséges játékos is az ő segítségükkel igazolt innen a németekhez.

A kedden megjelenő MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

További friss hírek