Boldog Szülinapot Babakuckó!

 

Meglepetés vendégekkel ünnepelte harmadik születésnapját a Városi Könyvtár családbarát klubja a kulturális központban.

A RINGATÓ –VEDD ÖLBE-RINGASD EL-ÉNEKELJ- zenével, dallamokkal, játékokkal Vadai Henrietta és Vladár Sándor tolmácsolásában fantasztikus hangulatot varázsolt. A foglalkozás után pedig Balog Kata a könyvtár nevében mondott szülinapi köszöntőt mindenkinek, remélve a folytatást.

Törökné Kuklis Editke játékmester (a könyvtári klub egyik alapítója) vette át a stafétát, és kezdetét vette a szülinapi zenés babatáncos parti. Volt csoki torta és gyertyafújás, lufik, sütik, táncika.

Meglepetés kis tarisznyák, megrakodva sok hasznos kis holmival a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár ajándékaként. Móka és kacagás, no meg sok emlék – hiszen a három év alatt az apróságokból ovis gyermekek lettek. Meséltek a babák, meséltek az anyukák. Mint egy nagycsalád. Szép volt, jó volt – igaz volt! Aki nem hiszi, járjon utána – mi szeretettel várunk mindenkit rendezvényeinkre, ide a könyvtárba is.

Találkozunk decemberben, amikor a könyvtári BABAKUCKÓBA is ellátogat a MIKULÁS, és puttonyában biztosan lesz cukor, dió, mogyoró és egy apró karácsonyfa.
Babakuckó

A Városi Könyvtár dolgozói

További friss hírek