Berágtak a gazdák, baleset Bodogláron, Angliából elég volt

Elkészült a MajsaInfo idei első lapszáma. Kukkantson bele!

Az agrárminiszterhez fordulnak azok a majsai gazdák, akik az utóbbi években legelőket béreltek az önkormányzattól. A városvezetés ugyanis azt tervezi, hogy az eddigi gyakorlattal szemben a területek után járó, évenként csaknem 5 millió forintos támogatás a költségvetést fogja gyarapítani a jövőben. Az ügy részleteiről a MajsaInfo kedden megjelenő legújabb számában olvashatunk.
Múlt héten egy tinédzser lányt elütött egy autó a bodoglári kereszteződésnél lévő buszmegállóban. Az eset kapcsán a helyiek ismét azzal a kéréssel fordulnak az önkormányzathoz, hogy szélesítsék ki a faluban a buszfordulót, így ugyanis megelőzhetőek lennének a hasonló balesetek. A kérdésben megkerestük a polgármesteri hivatal illetékesét, akinek válaszát a majsai hetilap kedden reggel megjelenő száma közli.
Hat év alatt megcsinálta a szerencséjét Angliában Felföldi Gábor és párja, Ilona. A Szankon élő fiatal házaspár ennek ellenére mégis hazaköltözött Magyarországra. Arról, hogy mivel foglalkoztak és mennyit kerestek, valamint, hogy miért döntöttek a hazatelepülése mellett a MajsaInfóban olvashatunk.A majsai hetilapban megtalálja ezen kívül a hétvégi teremfoci bajnokság eredményeit és a következő forduló menetrendjét is.

A MajsaInfo kedd reggeltől kapható a megszokott árusító helyeken.

MajsaInfo
További friss hírek