Befenyítik a közmunkásokat, jön a pénzeső, Mayossa-gála

Nézzen bele a legfrissebb MajsaInfóba!

Januártól közterület-felügyelők ellenőrzik majd a közmunkásokat, és aki lóg, szankciókra számíthat – írja a legfrissebb számában a MajsaInfo. A városvezetés hadat üzen az iskolakerülésnek és a drogozásnak is – ehhez az utcabizalmik és a rendőrség segítségét is kérik.

A lap arról is ír, hogy hamarosan megjelennek a településfejlesztésre használható uniós források pályázati kiírásai, az első beadási határidők pedig márciusban lehetnek. A részletekről csólyospálosi találkozójukon tárgyaltak a választókerület polgármesterei.

Apolló a zsarukkal van – a legfrissebb MajsaInfo, de nem a görög isten állt a majsai rendőrök oldalára, hanem egy új rendőrkutyát „igazoltak” az őrsre. Az összeállításból az is kiderült, hogy mi adta a legtöbb munkát idén a járás rendőreinek – az viszont nem, hogy miért van több baleset

Hétvégén a szokásos telt ház előtt mutatta be nem éppen szokásos születésnapi gálaműsorát a Mayossa Táncegyüttes. Az esemény fényét emelte, hogy a majsai táncosok barátai, partnerei is beszálltak az ünneplésbe. A MajsaInfo fotóriportot közölt a gálaestről.

MI

További friss hírek