Balhé a hétvégi teremfoci fordulón

illu_piroslap3_0Komoly nézeteltérés alakult ki a teremfoci bajnokság szombati fordulójában a Fókusz FC és a Sördülők csapata között. A „hangulatról” videó is készült.

A csengelei Sördülők csapatának már a délelőttje sem volt eseménytelen: a Nyert Ham ellen piros lappal és 3-3-as döntetlennel zárták a mérkőzést. Az indulatok azonban a Fókusz FC elleni mérkőzésen szabadultak el igazán. A játékvezető jogosan kiállított az emberelőnyben játszó Sördülők egy játékosát 2 percre, 4-3-as Sördülők vezetésnél. Ezt nehezményezve odarohant a többi csengelei játékos, lökdösődés, kiabálás, egyikük piros lapot kapott.

Mint a videón is látható, a közönség tombolt, a játék több percig állt, majd a Sördülők levonult a pályáról. Sokak szerint le kellett volna fújni a mérkőzést. Nem sokkal később egyenlített a Fókusz FC, majd a 3 fővel játszó Sördülők egyik játékosa méterekről csúszva rúgta fel a Fókusz játékosát.

A sértett fél szerint ez két percet ért volna, ám a játékvezetők – szerintük –„gyávák voltak” kiállítani még egy Sördülők játékost. Egyébként ebben az esetben le kellett volna fújni a mérkőzést, mert a Sördülők 2+1-re fogyatkozott volna.

Az események teljesen felpaprikázták a nézőket is, tombolt a lelátó. Ekkor viszont a játékvezetők már lefújták a mérkőzést, pedig még majd’ egy percig kettős emberelőnyben, utána meg másfél percig szimpla emberelőnyben támadhatott volna a Fókusz FC.

MajsaInfo

További friss hírek