Balesetveszély Bodogláron, Melinda bajnok lett, Barbi mélybe ugrott

Itt a legfrissebb MajsaInfo!

Súlyos, de sajnos nem példa nélküli baleset történt múlt héten kedden a bodoglári kereszteződésben – írja a MajsaInfo. Ebben közrejátszhat az is, hogy Szank felől érkezve a kereszteződés nem igazán belátható, és a STOP-táblát sem jelzi semmi előre. A majsai hetilap cikkéből kiderül: a jövőben csökkenhet a balesetveszély.

A MajsaInfo által feltárt drogproblémát is megemlíti a városvezetés által összeállított koncepció, amely a majsai cigányság felemelését tűzte ki célul – írja legfrissebb számában a hetilap. A napokban megszületett dokumentumban a jelenlegi helyzet értékelése mellett megoldási javaslatok is vannak.

Szikora Melinda, a Fradi kézilabdacsapatának majsai származású kapusa is kulcsszerepet játszott abban, hogy a zöld-fehérek bajnokok lettek múlt héten. A kiváló hálóőrt a bajnoki cím elnyerésének másnapján kereste meg telefonon a MajsaInfo. Az interjút a kedden megjelenő lapban olvashatja.

Negyvenedik születésnapja alkalmával a mélybe vetette magát Pimbor Barbara. A jászszentlászlói asszony nem öngyilkossági szándékkal tette ezt, hanem úgynevezett tandemugrást hajott végre, mert minden álma az volt, hogy kipróbálja az ejtőernyőzést. Élményeiről a MajsaInfónak mesélt.

A kedden reggel megjelenő MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek