Balesetek után gyilkosság: fiatal nő az áldozat

szirénaEgy fiatal helybéli férfit gyanúsítanak annak a forráskúti nőnek a meggyilkolásával, akinek a holttestét szombaton találták meg, a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szenti Szabolcs közlése szerint a fiatal nő eltűnését péntek este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét.

A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték – közölte a százados. A rendőrorvos több nagy kiterjedésű sérülést talált az áldozat testén. Az MTI információi szerint a tettes különös kegyetlenséggel végzett a 22 éves nővel.

Szenti Szabolcs kérdésre válaszolva közölte, vannak arra utaló jelek, hogy a fiatalt nőt megerőszakolták, ennek megítéléséhez azonban szakértői vizsgálatra lesz szükség.

Az ingatlanban lakó B. László az elszámoltatása során ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését – tudatta a szóvivő.

A 21 éves gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntette miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

MTI

majsainfo

További friss hírek