Balázsék “földkörüli” kalandjai, kenyérjegy és rúgós mókusok  

Itt az e heti MajsaInfo!

Rengetegen követték a Facebookon Balázs Franciska, illetve két fia, Károly és Zoltán „földkörüli” utazását: a család Európából indulva bő két hónap alatt négy földrészt érintett. Kalandjaikról a MajsaInfó legfrissebb számában olvashatnak.

Majsán jöhet a kenyérjegy – derül ki a kedden megjelenő majsai hetilapból. A szociális bizottság elnöke a hetilapnak elmondta: szeretnék elérni, hogy csak a valóban rászorulók kapjanak települési segélyt, és azt mindenki a megjelölt célra költse el. A március óta beérkezett igénylések háromnegyedét elutasították, hogy miért, az is kiderül a MajsaInfo cikkéből.

Húsz éve nem születik gyermek Kiskunmajsán, ugyanis 1995 tavaszán megszűnt a helyi szülőotthon – írja a hetilap. Az egykori dolgozók a régi szép időkre emlékeztek az évforduló kapcsán. A MajsaInfo tudósításából az is kiderül, hogy az intézmény megmenthető lett volna, ám az akkori városvezetés nem teljesítette a halasi kórháznak tett ígéretét.

A mókusok márpedig rúgnak – olvasható a kedden megjelenő MajsaInfóban. A megállapítása persze nem az aranyos rágcsálókra vonatkozik, hanem a Mókusok nevű női focicsapat tagjaira. Hogy miért rúgják a bőrt a szebbik nem képviselői, arra a majsai hetilapban kaphatja meg a választ.

A nagyításhoz kattintson!
A nagyításhoz kattintson!

MajsaInfo

További friss hírek