Babazászló, vándorbölcső, családbarát munkahelyek

 

Lapunk hasábjain részletesen olvashattak Pál Feri atya és Dr. Mihalec Gábor előadásáról, akik a Majsai Nagycsaládosok Egyesületének szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával érkeztek Kiskunmajsára  A programsorozat február 16-i záróelőadásán Újvári Enikő, karrier tanácsadó előadásában a családbarát munkahelyekről lesz szó, amire már városunkban is van jó példa. A szervezők az előadásra egyaránt várják a munkaadókat és a munkavállalókat is.

A Majsai Nagycsaládosok Egyesületének programjai közé tartozik még a húsvétra készülődés is. A nagyböjt idején közösen készítenek böjti ételeket a múzeumban és kézműves foglalkozásokat szerveznek a gyerekeknek. Továbbá ha idén is lesz retro majális, akkor újabb családi vetélkedővel is készülnek az egyesületi tagok. Emellett a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjaként idén várhatóan részt vesznek a Mélykúti családi napon és az anyagi lehetőségektől függően terveznek egy kirándulást Ópusztaszerre is. -árulta el a MajsaInfonak Dobóné Zsóka, a Nagycsaládosok Egyesületének vezetője.

Továbbá az egyesület tevékenysége közé tartozik a babazászló biztosítása a családok számára, amit kifüggeszthetnek az otthonukban, ezzel is jelezve, hogy kisbaba született a családban. Emellett a Három Királyfi Három Királylány mozgalom keretében tavaly az egyesület nyerte el az öt vándorbölcső egyikét, amiben jelenleg most a második baba van.

babazászló
“Gyöngyi Estellának a Mező utcában került ki a zászló.”

MI

További friss hírek