Babakuckó nyáron is!

 

A Városi Könyvtárban július 21-én volt a legutóbbi Babakuckó. Nézzük, hogyan zajlott:

A legutóbbi BABAKUCKÓ alkalmáról megkértük Hérák Anita védőnőt, hogy számoljon be élményeiről:

“A mai napon a hordozás előnyeiről hallhattunk Anditól. A nagy meleg ellenére most is szép számban gyűltünk össze. Az alapok ismertetése után saját kezünkkel tapinthattuk meg a különböző hordozó eszközöket, illetve páran fel is próbálhatták babástul mindenestül:). Természetesen kérdésfeltevésre is adódott lehetőség. Faragóné Andi hordozási tanácsadóként továbbra is elérhető a számotokra, keressétek bátran!:) Mai legkisebbünk a 4,5 hónapos Benike volt, és különleges vendégünk is akadt Aliz személyében:))), aki nagyon bátran, nyitottan ismerkedett a kuckózó babákkal:)). Köszönöm a délutánt Nektek!:)))” –   írta Anita mindannyiunknak. Mi pedig köszönjük az értékes BABA – Találkozót a résztvevőknek. Külön köszönet illeti Anitát, aki igazi védőnői alázattal és szorgalommal készül minden foglalkozásra.

 Köszönjük, hogy Faragóné Andika nagycsaládos óvó néni gyesen lévő idejében is segítő tevékenységet folytat-jelen esetben a babahordozók helyes tartásáról, előnyeiről, helytelen használatának káros következményeiről tartott kis előadásával segítette a klubtagok felvilágosítását könyvtárunkban.

 Hamarosan Fülöpné Kiss Katika alapító klubtag – ma aktív édesanya kisbabájával – ismerteti meg hallgatóságát a BABAMASSZÁZS jótékony hatásáról.

Addig pedig jó egészséget, vidám nyári programokat kívánunk családbarát olvasóközönségünknek.

BABAIRODALOM:

Mai kedves babamondókánk:

„ Két kismadár ül a fán,

Egyik Péter, másik Pál.

Szállj el Péter, szállj el Pál,

Gyere vissza Péter,

Gyere vissza Pál. „

Babaolvasókönyv-ajánló:

Bogoss Katalin-Nyilas Antónia: ELSŐ DALOCSKÁIM

Kismamáknak szakirodalom:

Ulrike Hartmann: Anyának lenni és nem görcsölni

Gye(d)sen lévőknek:

Sally Lewis: Újra formában

A szülés utáni tízhetes formába hozó program

Ajánlott könyveinket kikölcsönözhetik a könyvtár polcairól.

http://www.vkmajsa.hu

További friss hírek