Az utolsókból lettek az elsők

 

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre december 20-án Csólyospáloson a „János Napi Torna”, amelynek keretében lehetőség nyílt a futballt kedvelőknek arra, hogy összemérjék erejüket közvetlenül az év végén.

A Csólyospálos Aréna műfüves pályáján kilenc csapat küzdött a dobogós helyezésekért. A rövidített játékidejű meccsek után a három csoportgyőztes találkozott a döntőben. A tavalyi bajnok kiskunmajsai Abszolút FC, a helyi Telek családra épülő Telex + és az egy évvel korábban rendezett torna utolsó helyezettje, a Tehenészet gárdája.

A fináléban a következő eredmények születtek:

Abszolút FC – Telex + 2 : 1

Telex + – Tehenészet 0 : 2

Tehenészet – Abszolút FC 1 : 0

A kupát két győzelmének köszönhetően a Tehenészet csapata vehette át Á. Fúrús János polgármestertől, míg az Abszolút FC alakulatának ezúttal meg kellett elégednie a második helyezéssel. A dobogó harmadik fokára némi meglepetésre a Telex + állhatott fel. A torna magas színvonalát bizonyítja, hogy a korábbi évek többszörös bajnoka, a Hosszú7vége ezúttal nem jutott a döntőbe, végül csak a 7. helyen zárt.

A Tehenészet színeiben pályára lépett Menyhárt Zoltán, Török Zoltán, Ördögh János, Fodor Gyula, Sólya Gábor, Horpáczi Dénes és Horpáczi Erik.

csolyospalos.hu

További friss hírek