Az eltűnt férfi holttestét találhatták meg

rendorsegInformációink szerint minden jel arra utal, hogy a két hete eltűnt majsai férfi holttestét találták meg a Zrínyi utca végén.

A 42 éves majsai Cs. F.-t július 29-én látták utoljára, azóta nem érkezett róla hír. Éppen a napokban szerveződött egy nagyszabású keresés, hogy megtalálják, ha mást nem – hiszen sokan öngyilkosságot emlegettek – legalább a földi maradványait.

A majsainfo.hu munkatársa már kedd reggel azt hallotta egy környékbeli lakostól, hogy lakhelyétől nem messze megtalálták a férfi holttestét a csatornaparton. Az utcában terjedő pletyka arról szólt, hogy  a férfit “az ablakon keresztül vihették el”, mivel otthonában a műlábát és a mankóit is megtalálták, mint ahogy a telefonját sem vitte magával. Rendőrségi értesüléseink szerint azonban mindez csak városi legenda volt, nem találtak semmilyen holttestet.

Ehhez képest másnap reggel egy polgárőr valóban rábukkant egy holttestre a Zrínyi utca végén fekvő alacsonyabban fekvő területen. A tetemből csak a fej látszott, a többi testrész el volt temetve. Minden általunk hallott információ arra utal, hogy Cs. F. holttestét találhatták meg, és – úgy tudjuk – a legnagyobb valószínűséggel öngyilkosság történt.

Az azonban rejtély, hogy miként. Hogyan lehetséges, hogy Cs. F. – ha valóban róla van szó – féllábbal elbicegett egy jó kilométert, majd “elásta magát”. Ha maga vetett is véget az életének, felmerül a kérdés, hogy segített-e neki valaki.

Egyelőre a rendőrség nem ad hivatalos tájékoztatást. A témára természetesen még visszatérünk. Ha bármilyen információja van az üggyel kapcsolatban, kérjük írja meg a Facebookra, vagy akár a hir@majsainfo.hu címre.


MajsaInfo

További friss hírek