Az Agrikon Amerikában, Nemere költözik, Tolvai Reni sztár lenne

Nézzen bele a MajsaInfo legfrisseb számába!

Szintet lépett Kiskunmajsa legnagyobb vállalkozása: az Agrikon augusztustól már nem csak Európába, hanem a tengerentúlra is gyártanak fülkéket. A cég idei eredményeiről, a hegesztők elvándorlásáról és az esetleges leépítésekről is nyilatkozott a majsaInfónak Velkey Pál vezérigazgató. Részletek a lap legfrisebb számában.

A MajsaInfo arról is ír, hogy érdekes ingatlanajánlat került ki a legnépszerűbb közösségi oldalra az elmúlt napokban: Nemere István hirdeti csengelei tanyáját és a hozzá tartozó 9 hektáros erdőt. A lap megkérdezte a neves írót, hogy miért vagynak el a térségből.

A hétvégén rendezték meg a hagyományos Birkapörköltfőző Fesztivált Csólyospáloson. Az esemény sztárvendégei között ott volt Tolvai Reni is. A Megasztár egykori győztese nem csak énekelt, hanem a MajsaInfo kérdéseire is válaszolt.

grape_256

A közelmúltban egy szűk hetet töltött Mongóliában Szank polgármestere. Patkós Zsolt a kulturális-turisztikai kapcsolatok mellett a gazdasági lehetőségeket is igyekezett feltérképezni. Tapasztalatait megosztotta a MajsaInfóval.

A következő bajnoki szezonban „legalul”, a megyei bajnokságban szerepelnek a majsai férfi kézisek. Lakatos Zoliék ugyanis egy új egyesületet hoznak létre. Hogy erre miért van szükség, az kiderül a MajsaInfo legfrisebb számából.

A majsai hetilap legfrissebb száma megvásáolható az ismert árusítóhelyeken. A MajsaInfo augusztus első két hetében nyári szünetet tart, a következő szám, augusztus 18-án jelenik meg!

MI

További friss hírek