Autómosás teljes gőzzel: MAJSA-WASH

 

Nemrégiben nyílt meg a Majsa Autó telephelyén a MAJSA-WASH autómosó, amely innovatív technológiát alkalmaz az EASY WASH SYSTEM jóvoltából.

Ez nagyon durva, nem hittem volna” – az eredmény láttán így reagált az egyik ügyfél, akinek „kutyás” autóját már több mosóból „eltanácsolták”, a kosz és a szag annyira beette magát a kárpitokba. Igaz, hogy a MAJSA-WASH szakemberének, Patyi Ferencnek csaknem húszórás munkájába került, ám a „reménytelennek” hitt autó ragyogott a tisztaságtól.

Ez csak egyetlen példa: az EASY WASH rendszer ugyanis nem csak a kárpitokkal képes csodát művelni, hanem a külső mosást is sokkal hatékonyabbá teszi. Itt ugyanis mindennek az alapja a gőz, pontosabban a száraz gőz. „Az autómosás során mi semmilyen savas, vagy lúgos, az autó lakrétegét hosszútávon rongáló, vagy a környezetre káros anyagot nem használunk. A környezetet ráadásul azzal is kíméljük, hogy nem pocsékolunk el 160-200 liter vizet: nálunk egy autó lemosásához mindössze 4-5 liter vízre van szükség – magyarázta Patyi Ferenc.

DSC_0225_1

A gőz további előnye, hogy komoly fertőtlenítő hatása is van, az autónkból száműzi a baktériumokat, polleneket. Ez különösen a szellőzőjáratok tisztításánál hasznos – az allergiások nagy örömére. Az sem elhanyagolható tény, hogy egy száraz gőzös kárpittisztítás után a száradási idő akár a hatodára is csökkenhet a hagyományos módszerekkel szemben.

 A MAJSA-WASH-nál már a legolcsóbb csomag is tartalmazza a felnik tisztítását és a gumik ápolását, sőt már waxot is kapunk hozzá.  Ugyanakkor az EASY WASH rendszer jóvoltából számos új, speciális kozmetikai szolgáltatás is elérhető Kiskunmajsán. Ilyen például a nanotechnológiás szélvédőbevonat, ami megakadályozza, hogy a bogártetemek megtapadjanak a szélvédőn, illetve esős időben biztonságosabbá teszi a vezetést.  Vagy az EZWS kerámiabevonat, amely az autó lakkozott felületeit megóvja a kisebb sérülésektől, bemaródásoktól, akár a karcoktól is, és különlegesen selymes fényt kölcsönöz azoknak. Ráadásul erre 3 év garanciát is vállalnak!

Kiskunmajsán, a Majsa Autó telephelyén (Marispuszta 258/A). Információ és bejelenkezés: 06/30/8770-601

(X)

További friss hírek