Áthelyezzék a buszmegállót? Ezt válaszolták a majsaiak

 

Nyilvánosságra hozták a városközpont felújításával kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményét.

A kérdőív révén számos, a városközpont rehabilitációját érintő kérdésben elmondhatták a véleményüket a majsaiak: összesen 374-en éltek a lehetőséggel. A részletes eredményekről bővebben a MajsaInfo kedden megjelenő számában olvashatnak majd.

Itt most csak az egyik legérdekesebb/legvitatottabb témát, a buszmegálló esetleges áthelyezését emeljük ki.  Ezzel kapcsolatban két kérdést is feltettek a Kiskunmajsai Gazdaságfejlesztő Kft. munkatársai.

“Egyetért Ön azzal, hogy a városközpontban áthaladó, várakozó buszok zavarják a közlekedők biztonságát és a városközpont nyugalmát?” – szólt az egyik. A válaszok alapján ebben a témában igencsak megosztott a helyi közvélemény: 41 százalék egyetértett, 16 százalék inkább egyetértett, 43 százalék viszont nem értett egyet az állítással.

Ugyanezt a megosztottságot mutatják a másik kérdésre adott válaszok is. “Egyetért Ön azzal, hogy a buszmegálló a jelenlegi helyénél jobb helyen is lehetne?” 41 százalék erre igennel válaszolt, 15 százalék inkább egyetért, 44 százalék szerint viszont a buszmegálló most van a legjobb helyen.

További részletek a keddi MajsaInfóban!

MI

 

További friss hírek