Átadták a bölcsőde új épületét Jászszentlászlón

kép: KVT
– A következő évtizedek a mostani kicsinyeknek legyen termő időszak. Hatvan esztendő múlva ők jókedvűen gondoljanak az elődökre, akik ezt a települést fölvirágoztatták és alkalmassá tették arra, hogy jó fogadóhely legyen, mert nagy jövője van Jászszentlászlónak – fogalmazott az új bölcsőde átadásán Lezsák Sándor, Jászszentlászló község országgyűlési képviselője.
A településen felavatták az új bölcsődét, aminek felépítésére 151 millió forintot nyert a község. Nagy András polgármester idézte az avatón a helyi óvodai és bölcsődei nevelés történetét. Mint elhangzott: a mostani építkezés előtt is sokan segítették társadalmi munkával is a kisgyermekek gondozását és mielőtt tavaly letették az új bölcsőde alapkövét: harmincan jelentek meg a tereprendezésen, hogy a kivitelezők munkához lássanak.
A beruházás megvalósulását üdvözölte Mák Kornél a megyei közgyűlés alelnöke, aki örömmel számolt be arról, hogy a megye több kistelepülésén nő a gyereklétszám. Hangsúlyozta: a gyerekekre, azok nevelésére költött összegek jó befektetések.
Az új épületet Kósa István tiszteletes áldotta meg, majd Lezsák Sándor, Nagy András, Mák Kornél és Csúri Ferencné intézményvezető átvágtak az avatószalagot.

Forrás: KVT

További friss hírek