Állattartók figyelem! Itt egy kiváló ajánlat

raczA Rácz Gazdabolt megújult termékpalettával igyekszik kiszolgálni az állattartók igényeit. Érdemes benézni az üzletbe!

„Az utóbbi hetekben kifejezetten állattartók számára kínált termékekkel bővítettük a palettánkat a Félegyházi úton lévő üzletünkben” – mondta el a MajsaInfónak Rácz Gabriella, a Rácz Gazdabolt egyik ügyvezetője. Az ismert családi vállalkozás elsősorban a birka-, kecske- és szarvasmarhatartókat, illetve a lovasokat célozza meg a munkájukhoz szükséges eszközökkel és kiegészítőkkel.

Jelenleg a legaktuálisabb termékek a fagymentesítéshez szükséges berendezések: kaphatók például fagymentesítő itatók és ezek kiegészítői.  Ezen kívül nem csak itató, hanem etető berendezések is megvásárolhatóak az üzletben, mint ahogy elektromos kerítéseket is kínálnak.

Természetesen az állatápoláshoz szükséges eszközök, valamint a lovagláshoz használt – akár extra minőségű – termékek közül szintén lehet válogatni. Az üzletben szívesen adnak felvilágosítást a gazdáknak, de telefonon is lehet érdeklődni, a 06/70/630-7010-as telefonszámon. Az üzlet elérhető az interneten, a www.raczgazdabolt.hu címen.

(X)

További friss hírek