Aktualitások a mezőgazdaságban címmel szerveznek előadást Kiskunmajsán

s

Aktualitások a mezőgazdaságban, támogatások, földforgalmi törvény címmel tartanak előadást a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében 2014. november 5-én, szerdán 15 órai kezdettel Kiskunmajsán.

A Konecsni György Kulturális Központ ad otthont az eseménynek, ahol a szervező Gyuris Ferenc körzetvezető falugazdász megnyitóbeszédét követően köszöntőt mond Ábrahám-Fúrús András Kiskunmajsa Város Polgármestere is.

Domján Gergely a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezetének Elnöke az agrárgazdasági kamarai aktualitásokról beszél majd, míg Pogonyi Tibor a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője az őstermelői igazolványok ellenőrzésének menetét és az új agrár kárenyhítési rendszert ismerteti.

Ezt követően Frittmann János a Kunsági Borvidék Hegyközségi Tanács Elnöke az alföldi borászat fejlődésének rejtelmeibe vezeti be a látogatókat és Dr. Horváth Áron a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatal földügyi osztályvezetője a földforgalmi törvény végrehajtásával kapcsolatban ad tájékoztatást. Végül Gyuris Ferenc agrártámogatási aktualitásokkal zárja az előre láthatólag majd három órás konferenciát.

A részvételi szándékot legkésőbb 2014. november 4-ig jelezhetik az érdeklődők a gyuris.ferenc@nak.hu címen vagy a 70/436-1373 telefonszámon!

MajsaInfo

 

 

 

További friss hírek