A temetői szarka mindent visz, közepes a menza, fogatlanok a Tigrisek

cl2Kukkantson bele a kedden reggel megjelenő MajsaInfóba! Lebukott a temetői szarka: egy 61 éves asszony ipari mennyiségben lopta a művirágokat, koszorúkat Kiskunmajsán – írja a MajsaInfo. Az idős hölgy ráadásul mindent vitt, ami mozdítható volt, nem csak a temetőből. Találtak nála lábtörlőket, cserepes virágot, napernyőt, de még kukákat is. A nem mindennapi esetet a majsai hetilap részletesen közli.

Egy másik érdekes rendőrségi ügyről is ír kedden reggel megjelenő számában a MajsaInfo. Bodogláron egy férfi már nyolcadszor lopta meg az egyik helyi élelmiszerboltot, amikor a boltvezető megelégelte a dolgot, és egy hajnalban megvárta az éhes tolvajt. Hogy milyen beszélgetés zajlott le közöttük, azt szintén a majsai hetilapban olvashatja el.

cl

Mintegy százan voltak kíváncsiak az új önkormányzat munkájára az első közmeghallgatáson. A fórumon jelen voltak a közszolgáltató cégek képviselői, és első kézből hallhattak az érdeklődők arról is, hogy miért drágul – az erős közepesre értékelt közepesre értékelt – menza januártól. A MajasaInfo ennek részletei mellett a közmeghallgatást megelőző testületi ülésről is tudósít.

Nem sikerült a majsai férfi kézilabdások búcsúja a hazai közönségtől. Az ősz utolsó hazai fordulójában a Balmazújvárostól kaptak ki srácok. A focisták viszont idegenben tudtak nyerni. A sporttudósításokat szintén a MajsaInfó kedden reggel megjelenő legfrissebb számában találhatják.

MajsaInfo

majsainfo

További friss hírek