A tajói anyuka megmutatja, fájhat a bérlők feje, Nemere 70

cl_18_2Kedden újabb érdekes hírekkel jelentkezik a MajsaInfo.

Földművelésbe fog a majsai önkormányzat – írja a MajsaInfo legfrissebb száma. Mint a hetilap írja, több mint hatvan hektárnyi önkormányzati szántót, legelőt vonnak saját művelésbe: a tervek között szerepel egy szürkemarha farm létrehozása, de lenne a városnak saját kövidinka ültetvénye is. A jelenlegi bérlők lejáró haszonbérleti szerződéseit nem hosszabbítja meg a város.

Saját kisfia érdekében vállalta a Való Világban való szereplést a tajói származású Balog Zsuzsa. A 24 éves anyuka azt is mondta, hogy a szex nála nem annyira domináns dolog. Adatlapja szerint mégis 50-60 férfival volt már dolga. További részletek a kedden reggel megjelenő majsai hetilapban.

Bár most ünnepli hetvenedik születésnapját, Magyarország legtermékenyebb írójának munkakedve mit sem lanyhult – derül ki a Nemere Istvánnal készült interjúból. A népszerű író arról is beszélt a MajsaInfónak, hogy mi lenne a legfőbb kívánsága, ha azt az angyalok teljesítenék idén karácsonykor.

A majsai hetilap ezen kívül közli a teremfoci bajnokság hétvégi eredményeit, valamint a következő fordulók menetrendjét is.

A lap kedd reggeltől megvásárolható a megszokott árusítóhelyeken.

 

További friss hírek