A sorslevelek – az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

 

Lukács Zoltán Gábor, a Sorslevelek című könyv írója és a szervezet vezetője október 19-én 18 órától, egy másfél órás előadást tart indiai utazásairól, a pálmalevelekről, az ezekről megjelent “Sorslevelek – az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége” című könyvről.

A SZERZŐRŐL: LUKÁCS ZOLTÁN GÁBOR

“Hat éve megtaláltak a pálmalevelek, azóta ezt a témát kutatom és közel 1000 felolvasáson vettem részt tolmácsként illetve szer-vezőként. Felolvasótermeink Budapesten, Székesfehér-váron, illetve Pozsonyban vannak és több mint 20 országból érkeznek a vendégeink.

Évek óta személyes kapcsolatom van az összes, külföldre dolgozó indiai felolvasóval. A könyvben a velük készült találkozásaim élménybeszámolóit is olvashatjátok.”

A KÖNYVRŐL

“Ugye te is érezted már, hogy jó lenne tudni, merre tovább? Olyan helyzetben, kereszteződésben találtad magad, aminek a megoldásával kapcsolatban nem volt még tapasztalatod, ahol tanácstalanul kerested, merre visz az utad. Volt már, amikor azt érezted, hogy Isten talán elaludt, amikor dolgozik a karma? Vagy úgy érzed, hogy rendben van az életed, de szeretnél megerősítést kapni azzal kapcsolatban, hogy jó irányba haladsz?

Ezek a helyzetek és kérdések az én életemben is sokszor megjelentek. Kerestem a lehetőségeket, a válaszokat, az utakat, a megoldást a feladataimra. Azt, ahogy eljuthatok oda, ahova szeretnék. Többször ráéreztem arra, hogy mi lehet a helyes irány, de gyakran zsákutcába tévedtem. Végül megtalált a levelem. Azt mondják az ősi szent indiai mesterek, hogy aki hall a levelekről, nem véletlenül hall róla. Talán te sem véletlenül kerültél most ide.”

Sok szeretettel várnak mindenkit az előadáson!

Sorslevelek honlap és facebook oldal

További friss hírek